Gordijnen en overgordijnen

gordijnen new wave

Wij houden van gordijnen en dat merk je wel als je je keuze komt maken uit onze meest complete stoffencollectie die trouwens allemaal uit Europa komen.

gordijnen2

U vindt in onze winkel een keuze uit
meer dan 10.000 stoffen…

Gratis advies door onze styliste

Confectie door eigen naaisters

omdat het vaak moeilijk kiezen is bieden wij onze klant advies thuis aan. Deze service is gratis vanaf een bestelwaarde van €500,-

vakkundige plaatsing van uw gordijnen.

2 reacties

 1. Beste, we zijn op zoek naar nieuwe gordijnen die ook een beetje isolerend zijn. Mag ik eens voor een advies langs komen? Ik heb gezien enkel op woensdag-en zaterdag voormiddag?

  Mvg
  Barbara Bandelow

  1. dag barbara

   dankjewel voor je belangstelling in onze zaak. wij zijn bekend om onze vakkennis en mooie afwerking van stikwerk. we hebben een zeer groot aanbod in diverse soorten stoffen. in verschillende prijsklassen.
   we werken nu zo : u stuurt een email naar stoffeneclips@skynet.be met daarin de hoogte en breedte van de dagmaat ( = gat in de muur) en i vertelt wat u in gedachte heeft. vervolgens steekt u er enkele fotos van uw ruyimte bij, zo zien we qua kleuren en stijl wat bij uw ruimte past. ik maak vervolgens een voorofferte op . gaat u akkoord met deze voorofferte dan pas wordt er een afspraak gemaakt. dit systeem werkt echt heel goed, we doen het al zo sinds april jl.
   ik kijk ernaar uit om u verder te mogen helpen. 0473834593. mvg claudine cochez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *