gordijnen new wave

Wij houden van gordijnen en dat merk je wel als je je keuze komt maken uit onze meest complete stoffencollectie die trouwens allemaal uit Europa komen.

Om te voorkomen dat onze klanten in onze winkel de bomen in het bos niet meer zien, werden verschillende categoriën gecreëerd. Aan de hand van de tentoongestelde modellen worden praktisch alle mogelijke confectiemodellen voorgesteld.gordijnen2

U vindt in onze reuze toonzaal een keuze uit
meer dan 10.000 stoffen…

Gratis advies door onze binnenhuisstylisten

Confectie en plaatsing door eigen
vakkundig personeel

Bijna alles kan: enkelvoudige stoffen, combinaties met polyester en katoen en ook voor de liefhebbers de natuurlijke stoffen, zoals linnen, katoen en zuivere zijde.

actuele modetrend : rijkelijk vallende stoffen,  stoffen met structuur, of door de vezelstructuur of door de weeftechniek. , Jacquard geweven stoffen. (gestapelde weeftechniek waarbij draden op een bepaalde manier te laten kruisen. zo verschijnen er patronen in de stof. vaak met metaaldraad dat een luxe glans geeft, meestal kunnen beide zijdes gebruikt worden.),  alle soorten fluweel , al in de middeleeuwen gebruikt als statussymbool en nu bereikbaar voor ieders budget.

Uitzonderlijke service : omdat het vaak moeilijk kiezen is bieden wij onze klant advies thuis aan. dit is gratis. evenals het opmeten ter plaatse. Naast de opmeting is ook de offerte gratis.

dinsdag tem zaterdag open van 10-12.30 en van 13.30-17.30 uur

offerte